Kirkelejr på Himmerlandsgården

Hvad skal du den 14.-16. september 2018? Jamen du skal da på kirkelejr med Saralystkirken! Det er virkelig et af årets højdepunkter. Her er gode og hyggelige oplevelser i vente for alle aldre.

Vi har igen lejet Himmerlandsgården, der ligger ved Hadsund, som den gode ramme for lejren. Her er plads til mange! Der er flere gode hyggekroge, mange små soverum, større fællesrum, gode udenoms faciliteter med legeplads, bålsted og skov. En perfekt kulisse for Kirkelejren!

Udover undervisning vil der være et spændende program for kirkens børn og teenagere, ligesom der også vil være masser af underholdning, hygge, dejlig mad og godt fællesskab i løbet af weekenden.
Glæd jer til en fantastisk weekend sprængfyldt med gode oplevelser og hyggelige stunder. Der bliver koordineret transport til lejren og alle kan være med!

Se det nærmere program i folderen, som ligger i kirken.

Tilmeld dig på mobil 29 72 69 20 eller skriv dig på tilmeldingslisten, som ligger i kulturcafeen. Tilmeldingsfrist er søndag den 9. september.

Tidspunkt:
Fre, 14. Sep, 18:00 - 23:00