AFLYST! Gospelkoret KOINONIA øver AFLYST!

Korøvelsen er desværre aflyst på grund af sygdom, men du kan frit komme 5., 12. og 19. februar for at prøve, om det er noget for dig.

Navnet "KOINONIA" er græsk og betyder fællesskab. Et åbent fællesskab for alle, der har lyst til at deltage.  Det er netop dét, der er tankerne bag gospelkoret Koinonia.

Der er et kor for:

• Alle fra 18 år og opefter
  • Alle, der elsker at synge gospel
  • Alle - uanset religiøs overbevisning
  • Alle, der gerne vil udfordres musikalsk
  • Alle, der gerne vil være en del af et musikalsk og socialt fælleskab udover det sædvanlige
  • Alle, der prioriterer vores øveaftner og andre koraktiviteter højt (koncerter, events, øvedage, enkelte gudstjenester o.l.)

Gospelkoret Koinonia øver i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter, onsdag kl. 19.00-21.30. Forårssæsonen begynder onsdag d. 15. januar - velkommen!!

Du kan se mere om os på www.facebook.com/gospelkoretkoinonia

Kontingentet er 500 kr. pr sæson og 400 kr. for studerende og førtidspensionister.

Tidspunkt:
Ons, 22. Jan, 19:00 - 21:30