Ny klub for de 9-12-årige

Rock Solid er en klub for børn fra 9-12 år, men man kan starte 3 måneder inden man fylder 9 år. Det er en klub med fokus på sjov, fællesskab og Gud. Rock Solid er en klub med masser af sjove indslag, fede aktiviteter, gakkede lege, godt fællesskab og seriøse livsværdier.

Klubben mødes hver tirsdag kl. 18.30-20.00 i Saralystkirken – første gang tirsdag den 1. september.

De fleste klubaftner tage udgangspunkt i et tema, som behandles gennem mere eller mindre skøre aktiviteter og påfund. Børn og voksne deler meninger og erfaringer og vi ser, om Bibelen mon har noget at sige om det pågældende tema. Temaet kan f.eks. være: ”Du er enestående”, ”Friends forever” eller ”Hvordan man opdrager sine forældre”.

Programmet kan også enkelte gange være lagt udenfor huset, og der kan være tilmelding, så  ved, hvor mange biler, eller hvor meget mad, vi skal bruge.

Det koster 75 kr. pr. kalenderår at være medlem af Rock Solid.