Skt. Hans fest

Onsdag den 23. juni er du inviteret til en Skt. Hans fest med spisning, hyggelige omgivelser, Skt. Hans bål og båltale! Vi kan igen samles og derfor glæder vi os til at feste og fejre livet.

I år vil vi gerne fejre at vi igen kan være sammen. Så Skt. Hans bliver også en genåbningsfest. Kom allerede kl. 16.00 hvor der vil være hoppeborg, slush ice, snobrød, kaffe og masser af hygge.

Kl. 18 bliver der serveret et stort salatbord, kartoffelsalat, mørbradsbøffer, pølser, et glas vin eller sodavand for kun 50 kr. for voksne, og børn under 12 år, 25 kr.

Omkring kl. 19.45 tændes bålet, og vi synger midsommervisen samt andre kendte danske sange. Når bålet er ved at brænde ned, er der også mulighed for at lave snobrød og hygge sig omkring gløderne.

Festen holdes i haven ved Saralystkirken, Kirke. og Kulturcenter. Alle er velkommen til at deltage!Benyt anledningen til at deltage i dit måske første arrangement i Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter.

Tilmelding nødvendig: cafe@saralystkirken.dk

Tidspunkt: