Babysalmesang for babyer og forældre

Nu slår Saralystkirken igen dørene op for en hyggelig omgang babysalmesang. Det sker hver torsdag fra den 31. marts  kl. 10:15-11:00. Efterfølgende er der mulighed for hygge og snak og en forfriskning i Caféen. Det er et tilbud til babyer i alderen 3-11 måneder.

Til babysalmesang er nøgleordene: nærvær, musik, bevægelse og fællesskab. Rammen giver forældre og babyer mulighed for gode oplevelser i en musikalsk ramme i kirkesalen. Vi synger enkle salmer og kendte børnesange, som også kan synges derhjemme, og indimellem er vi aktive med babyerne på armen, så alke sanser er i spil.

Holdet mødes 10 torsdage i foråret. Der er plads til 8-10 deltagere, så der er plads til nærvær. Du er altid velkommen til en prøveomgang for at fornemme, om det er noget for dig og din baby. Tilmelding og kontakt: info@saralystkirken  // tlf. 29 93 31 68 (Lene Møller).Vi glæder os rigtig meget til at møde jer!